Inovasi R&D

Perusahaan Jiqing

Waca liyane
  • Produk

    Produk

    Perusahaan duwe luwih saka 20 taun IVD (in vitro diagnostik) riset produk, pangembangan lan pengalaman produksi. Kita lulus sertifikasi sistem ISO13485 kanggo produksi tingkat D lan bengkel sing resik, bengkel inspeksi lan pemurnian tingkat C, bengkel kemasan lan gudang sing ndhukung.
  • Layanan

    Layanan

    Jiqing uga wis rampung baris produksi emas koloid lan reagen deteksi asam nukleat lan packaging modern lan situs panyimpenan.Kabeh produk ekspor memenuhi syarat GMP piranti medis.
warta perusahaan

News lan Events

Ndeleng Kabeh
  • Jiqing ing pameran 9.8

    Jiqing ing pameran 9.8

    Pameran Internasional China kanggo Investasi lan Perdagangan ("CIFIT"), sing dianakake dening Kementerian Perdagangan Republik Rakyat China, dianakake ing Xiamen, China wiwit 8 nganti 11 September, kanthi tema "Bringing In" lan "Going". Metu”.Luwih saka 20 taun, CIFIT wis setya mbangun ...
  • Cacar kethek

    Cacar kethek

    Monkeypox minangka penyakit infèksi sing disebabake dening virus monkeypox, sing ditularake menyang manungsa utamane liwat kontak sing cedhak karo wong utawa kewan, utawa materi sing kena kontaminasi virus.Periode inkubasi biasane 6-13 dina lan bisa nganti 5-21 dina.Monkeypox asale saka udan ...