Babagan awake dhewe

Profil Perusahaan

Xiamen Jiqing Biomedical Technology Co., Ltd. minangka produsen profesional Produk IVD sing ana ing Fujian China.

Perusahaan duwe luwih saka 20 taun IVD (in vitro diagnostik) riset produk, pangembangan lan pengalaman produksi. Kita lulus sertifikasi sistem ISO13485 kanggo produksi tingkat D lan bengkel sing resik, bengkel inspeksi lan pemurnian tingkat C, bengkel lan gudang sing ndhukung.

10
11

Produksi Kita

Perusahaan kasebut duwe garis produksi lengkap reagen deteksi emas koloid lan asam nukleat, utamane melu pangembangan kit deteksi emas koloid penyakit infèksi lan kit deteksi asam nukleat, kit deteksi loro HCG / LH, kit deteksi koronavirus novel.Kanggo ngatasi epidemi makutha anyar, perusahaan wis sukses ngembangake Kit Sampling Virus Disposable, Kit Deteksi Antigen SARA-CoV-2, Kit Neutralisasi/IgG SARA-CoV-2, Kit Ekstraksi Asam Nukleat, SARA-CoV-2 Kit Deteksi Amplifikasi Isotermal lan Novel coronavirus(2019-nCoV) Kit RT-PCR Multiplex Real time, influenza A/B/ lan sapiturute.

Tim Kita

Grup R&D kita dipimpin deningDokter Xingyue peng, Jun Tang, lanBayan Huang.

judhul

Profesor Xingyue Peng minangka pangareping ilmuwan MEDARA. Dheweke uga ahli ing bidang chip mikrofluida internasional, lan wis nerbitake puluhan makalah SCI ing omah lan ing luar negeri.

judhul

Lan Ketua Kita Zhanqiang Sun dipilih minangka proyek wirausaha 'Rencana Seratus Bakat' Provinsi Fujian lan kumpulan kaping telu saka rong atus talenta enom ing Xiamen City ing 2017.

judhul

Manajer umum kita Jintian Hong menang hadiah pisanan saka proyek kunci dhukungan kewirausahaan kanggo siswa jaban rangkah ing Provinsi Fujian lan dijenengi 'Double Hundred Talents' saka Xiamen City ing 2015;

4d78c1bc0844be8e6c2c0160e91f73c
35e1a54b599f3e01dd6ff822663647f

Kenapa Pilih Kita?

Katrampilan & Kreativitas Kita sing Sarwa

Kualitas

Xiamen Jiqing Medical Treatment wis lulus sertifikasi sistem ISO13485 Corporation lan sertifikasi manajemen kualitas ISO9001: 2015 sistem Corporation.Perusahaan kasebut nggawe benteng kualitas sing padhet amarga produksi sing ketat lan lengkap.

Produksi

Perusahaan ditemtokake kanggo mbangun baris produksi banyu standar dhuwur saka siji yuta tes reagen, lan wis satus ewu tingkat produksi lan dimurnèkaké workshop, sepuluh ewu pengawasan tingkat lan workshop dimurnèkaké.

kekuwatan

Perusahaan kita uga duwe garis produksi lengkap reagen deteksi emas koloid lan asam nukleat lan situs kemasan lan panyimpenan modern.Kabeh produk ekspor memenuhi syarat GMP piranti medis.