Pambuka perusahaan

Pambuka perusahaan

Profil Perusahaan

Pambuka perusahaan

Xiamen Jiqing Biomedical Technology Co., Ltd didegaké lan dumunung ing kutha pesisir ayu-Xiamen, Fujian, China 2015.

Jiqing minangka perusahaan teknologi tinggi tingkat Negara sing inovatif lan khusus ngembangake lan nggawe reagen lan peralatan diagnostik in-vitro (IVD).

Tim R&D

Jiqing ngatur tim R&D sing kuat kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing lapangan IVD lan mbangun laboratorium kothak 500 kanggo nindakake riset lan ngembangake produk anyar kanthi kabeh jinis peralatan paling anyar. 5 100.000-bahan lan 10 10.000-bahan lokakarya resik kanggo cepet test kit (emas koloid) lan produksi asam nukleat, 5 10000-bahan workshop resik kanggo pengawasan, 3 dhuwur-standar lokakarya modern kanggo paket & storage.Mulane Jiqing nduweni kapasitas produksi cukup kanggo njupuk pesenan gedhe lan penting sing kurang saka 200.000 tes saben dina.

lab
Area Pabrik
kaping
Produksi / dina

Jiqing wis ngekspor luwih saka 20 yuta tes kit tes antigen cepet ing saindenging jagad, kayata: Thailand (FDA), Indonesia (FDA), Jerman (Tandha CE), Malaysia (MDA), Filipina (FDA), Italia (Tandha CE), Walanda. (Tandha CE) lan UK (Tandha CE) lan sapiturute.Mulane Jiqing bisa nawakake dokumen ekspor set lengkap (Daftar Putih lan tandha CE), sertifikat kualifikasi (sistem ISO13485) lan data teknis (Laporan tes lan klinis) kanggo ngetrapake sertifikat sing dibutuhake dening pelanggan.

babagan gambar

Jiqing pengin nindakake sing paling apik kanggo menehi kontribusi kanggo nyuda panyebaran Coronavirus karo mitra sing duwe tanggung jawab sosial ing jagad iki lan percaya yen sesuk sing anyar lan cerah bakal teka!

abougimt