Pitakonan

1.Apa bedane antigen lan tes molekuler?

Saiki, ana macem-macem cara deteksi ing deteksi SARS-CoV-2.Tes molekuler (uga dikenal minangka tes PCR) ndeteksi materi genetik virus, lan ndeteksi protein ing virus kanthi tes antigen.

2. Faktor apa sing bakal mengaruhi asil tes?Apa sing kudu digatekake?

- Cocog kanggo sampel swab irung.
- Sampel ora bakal ngemot gelembung nalika ngeculake.
- Jumlah sampel sing mudhun kudu ora kakehan utawa sithik.
- Tes langsung sawise koleksi sampel.
- Operasi kanthi ketat miturut pandhuane.

3. Ora ana pita abang sing katon ing kertu tes utawa cairan ora mili, apa sebabe?

Sampeyan kudu cetha yen asil test test iki ora bener.Panyebabe kaya ing ngisor iki:
- Tabel ing ngendi kertu test diselehake ora rata, sing mengaruhi aliran cairan.
- Ukuran sampel sing ngeculake ora nyukupi syarat sing ditemtokake ing pandhuane.
- Kertu tes lembab.