Analyzer PCR Suhu konstan

Katrangan singkat:

Karakteristik produk:

1) Operasi siji-tombol: poto-preheating nalika daya, mikrokomputer kontrol panas semikonduktor;
2) Cilik lan portabel: ukuran cilik, portabel lan portabel;
3) Algoritma PID cerdas: njamin akurasi kontrol suhu lan kanthi efektif nyuda kesalahan tes;
4) Fungsi telung wektu nyata: deteksi wektu nyata, pengamatan wektu nyata, weker wektu nyata.


  • jeneng produk:Analyzer PCR Suhu konstan
  • Sakabèhé ukuran:89mm x 40mm x 39mm
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter teknis:

    Suhu inkubasi 65,0 ℃
    Wektu inkubasi 15 min
    Akurasi kontrol suhu ≤±0,5 ℃
    Keseragaman suhu modul ≤±0,5 ℃
    Tingkat pemanasan ≤5min (saka 25 ℃ ~ 65 ℃)
    Posisi sumur inkubasi lan ukuran tabung 2-bolongan 0,2 ml tabung test
    Sakabèhé ukuran 89mm x 40mm x 39mm
    sumber daya DC 12V/3A



  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan