Kit Deteksi Antigen Malaria Pf/Pv

Katrangan singkat:

Pambuka produk:

Iki digunakake kanggo ndeteksi antigen protein kaya plasmodium falciparum histidine (Histidine-richprotein-II, HRP-II) lan antigen Plasmodium lactate dehydrogenase (Plas modiu mlactate dehydrogenase, LDH) ing getih kabeh. Iki minangka tes kualitatif cepet sing cocog kanggo tes klinis, skrining populasi lan pengawasan epidemi malaria.

Karakteristik produk:

1) Gampang operasi: ora perlu peralatan.

2) Cepet: Asil sing dideteksi bisa ditampilake sajrone 15 menit.

3)Kualitas stabil: Tingkat kebetulan negatif lan positif, pengulangan, jumlah minimal sing bisa dideteksi kabeh cocog karo syarat teknis produk.

4) Panyimpenan lan transportasi sing trep: Bisa disimpen ing 4 ° C nganti 30 ° C, nggampangake transportasi ing suhu kamar.


  • jeneng produk:Kit Deteksi Antigen Malaria Pf/Pv
  • Detail Produk

    Tag produk

    Niate kita

    Malaria minangka penyakit parasit sing serius, kadhangkala fatal, sing ditondoi dening demam, hawa adhem, lan anemia lan disebabake dening parasit sing ditularake saka manungsa siji menyang manungsa liyane kanthi gigitan nyamuk Anopheles sing kena infeksi.Ana papat jinis malaria sing bisa nulari manungsa: Plasmodium falciparum, P. vivax, P. ovale, lan P. malariae.Ing manungsa, parasit (disebut sporozoit) migrasi menyang ati ing ngendi dheweke diwasa lan ngeculake wangun liya, merozoit.Penyakit iki minangka masalah kesehatan utama ing akeh wilayah tropis lan subtropis.Luwih saka 200 yuta wong ing donya kena malaria.

    Saiki, malaria didiagnosis kanthi nggoleki parasit ing tetes getih.Getih bakal dilebokake ing slide mikroskop lan diwarnai supaya parasit katon ing mikroskop.Paling anyar, masalah diagnostik klinis sing ana gandhengane karo malaria yaiku deteksi antibodi malaria ing getih utawa serum manungsa kanthi immunoassay.Format ELISA lan format immunochromatographic (cepet) kanggo ndeteksi antibodi malaria kasedhiya bubar.

    Prinsip Tes

    Tes Malaria Pf minangka tes immunochromatographic (cepet) kanggo deteksi kualitatif antibodi kabeh isotype (IgG, IgM, IgA) khusus kanggo Plasmodium falciparum lan Plasmodium vivax bebarengan ing serum manungsa, plasma utawa getih wutuh.

    Komposisi utama

    1. Kartu tes 2. Kapas kapas alkohol sekali pakai 3. Jarum koleksi getih sekali pakai 4. Pelarut
    Kondisi panyimpenan lan validitas
    1.Simpen ing 4 ℃ ~ 40 ℃, wektu validitas disetel kanggo 24 sasi.
    2. Sawise mbukak tas aluminium foil, kertu test kudu digunakake sanalika bisa ing 30 menit.Pelarut sampel kudu ditutup langsung sawise dibukak lan diselehake ing papan sing adhem.Mangga gunakake sajrone periode validitas.

    Panjaluk Spesimen

    1. getih wutuh : Nglumpukake getih kabeh nggunakake anti-koagulan sing cocok.
    2. serum utawa plasma: Centrifuge kabèh getih kanggo njaluk plasma utawa spesimen serum.
    3. Yen spesimen ora langsung dites kudu didinginkan ing 2 ~ 8 ° C.Kanggo panyimpenan luwih saka telung dina, pembekuan dianjurake.Padha kudu digawa menyang suhu kamar sadurunge digunakake.
    4. Spesimen sing ngemot endapan bisa ngasilake asil tes sing ora konsisten.Spesimen kasebut kudu dijlentrehake sadurunge diuji.
    5. Getih kabeh bisa digunakake kanggo tes langsung utawa bisa disimpen ing suhu 2 ~ 8 ° C nganti telung dina.

    Metode testing

    Waca pandhuan kanggo nggunakake kanthi teliti sadurunge tes.Sampel sing bakal diuji, reagen deteksi lan bahan liyane sing digunakake kanggo tes kudu diimbangi karo suhu kamar.Tes kasebut kudu ditindakake ing suhu kamar.
    1. Copot kertu kertas test kanthi nyuwek tas aluminium foil, lan lay iku warata ing lumahing operasi.
    2. Pisanan nggunakake pipette plastik kanggo aspirate 1 gulung saka kabèh getih, serum utawa plasma sampel (kira-kira 10μ1) menyang sampel sumur (S) saka kertu test.Banjur tambahake 2 nganti 3 tetes (kira-kira 50 nganti 100 μl) pengenceran sampel.
    3. Amati asil eksperimen sajrone 5-30 menit (asil ora valid sawise 30 menit).
    Ati-ati: Wektu interpretasi ing ndhuwur adhedhasar maca asil tes ing suhu kamar 15 ~ 30 ° C.Yen suhu kamar sampeyan luwih murah tinimbang 15 ° C, mula wektu interpretasi kudu ditambah kanthi bener.

    sdagds45

    Interpretasi asil tes

    Positif: Garis warna ing wilayah garis kontrol (C) katon lan garis warna katon ing wilayah garis uji(T).Asil positif.
    Negatif: Garis warna ing wilayah garis kontrol (C) katon lan ora ana garis warna sing katon ing wilayah garis tes (T). Asil negatif.
    Ora sah: Ora ana garis sing katon ing wilayah C.
    Ora sah: Ora ana garis sing katon ing wilayah C.

    Watesan cara inspeksi

    1. Tes kasebut diwatesi kanggo deteksi antibodi kanggo Malaria loro Plasmodium falciparum lan Plasmodium vivax bebarengan.Sanajan tes kasebut akurat banget kanggo ndeteksi antibodi kanggo Malaria Pf, kedadeyan asil palsu bisa kedadeyan.Tes liyane sing kasedhiya sacara klinis dibutuhake yen ana asil sing bisa dipertanyakan.Kaya kabeh tes diagnostik, diagnosis klinis definitif ora kudu adhedhasar asil tes siji, nanging mung kudu ditindakake dening dokter sawise kabeh temuan klinis lan laboratorium wis dievaluasi.
    2. Asil tes produk iki diinterpretasikake dening mata manungsa, lan rentan marang faktor kayata kesalahan inspeksi visual utawa penilaian subyektif.Mulane, dianjurake kanggo mbaleni tes nalika warna pita ora gampang ditemtokake.
    3. Reagen iki minangka reagen deteksi kualitatif.
    4.Reagen iki digunakake kanggo deteksi serum pribadi, plasma utawa sampel getih kabèh.Aja digunakake kanggo ndeteksi idu, cipratan utawa cairan awak liyane

    KARAKTERISTIK KINERJA

    1. Sensitivitas lan Spesifisitas:Tes Malaria Pf wis dites kanthi conto klinis positif lan negatif sing dites kanthi pemeriksaan mikroskopis getih wutuh.
    Hasil evaluasi Pf Malaria

    Referensi

    Malaria Pf

    Total Asil

    Metode

    asil

    Positif (T)

    Negatif

    pemeriksaan mikroskopik

    Pf Positif

    150

    20

    170

    Pf Negatif

    3

    197

    200

    Total Asil

    153

    217

    370

    Ing mbandhingake tes Malaria Pf versus pemeriksaan mikroskopis getih wutuh, asil menehi sensitivitas 88,2% (150/170), spesifisitas 98,5% (197/200), lan total persetujuan 93,8% (347/370). .

    2. Precision
    Ing presisi roto ditemtokake kanthi nggunakake 10 replika saka papat spesimen beda sing ngemot konsentrasi antibodi sing beda.Nilai negatif lan positif diidentifikasi kanthi bener 100% wektu.
    Presisi antarane mlaku ditemtokake kanthi nggunakake papat spesimen beda sing ngemot konsentrasi antibodi sing beda ing 3 replika beda karo 3 macem-macem piranti uji.Maneh asil negatif lan positif diamati 100% wektu.

    PRAKTEK

    1. Kanggo nggunakake diagnostik in vitro mung.
    2. Aja mangan utawa ngrokok nalika nangani spesimen.
    3. Nganggo sarung tangan protèktif nalika nangani spesimen.Cuci tangan sak tenane sakwise.
    4. Aja cipratan utawa tatanan aerosol.
    5. Ngresiki tumpahan sak tenane nggunakake disinfektan cocok.
    6. Dekontaminasi lan mbuwang kabeh spesimen, kit reaksi lan bahan sing duweni potensi kontaminasi, kaya-kaya sampah infèksi, ing wadhah biohazard.
    7. Aja nggunakake test kit yen kantong rusak utawa segel rusak.

    【Indeks Simbol CE】

    【Indeks Simbol CE】




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan