Kit Deteksi Antigen Virus Coronavirus lan Influenza A lan B

Katrangan singkat:

Pambuka produk:

Kit iki nganggo immunochromatography wektu nyata kanthi cepet lan bisa digunakake kanggo deteksi cepet lan diferensiasi virus influenzaA, influenza B lan Novel Coronavir us ing spesimen swab nasopharyngeal in vitro.


  • jeneng produk:Kit Deteksi Antigen Virus Coronavirus lan Influenza A lan B
  • Detail Produk

    Tag produk

    Karakteristik produk:

    1) Gampang operasi: ora perlu peralatan.

    2) Cepet: Asil sing dideteksi bisa ditampilake sajrone 15 menit.

    3) Efisien: Siji deteksi bisa ngenali 3 jinis infeksi virus.

    4) Dipercaya: Nduwe sensitivitas sing dhuwur, bisa diulang apik, lan negatif palsu lan positif.




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan