Monkeypox Virus (SPV) Kit Deteksi Asam Nukleat Amplifikasi Isotermal

Katrangan singkat:

Pengenalan produk:

Kit iki digunakake kanggo deteksi kualitatif serum monkeypox utawa conto exudate patologis.


  • jeneng produk:Monkeypox Virus (SPV) Kit Deteksi Asam Nukleat Amplifikasi Isotermal
  • Detail Produk

    Tag produk

    Karakteristik produk:

    ◆Jenis spesimen: serum lan eksudat.

    ◆Sensitivitas dhuwur: watesan deteksi 500 eksemplar / ml.

    ◆Kekhususan dhuwur: ora ana reaksi silang karo patogen liyane.

    ◆ Deteksi sing trep: amplifikasi bisa rampung sajrone 15 menit.

    ◆Peralatan profesional dibutuhake: amplifier PCR apa wae karo saluran FAM lan VIC.

    ◆ Biaya murah lan perlindungan lingkungan: reagen beku-pepe bisa diangkut ing suhu kamar tanpa transportasi rantai kadhemen.




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan