Kabar

  • Wabah monkeypox saya tambah parah

    Wabah monkeypox saya tambah parah

    Tanggal 7 September, wektu lokal ing Amerika Serikat (5:00 am wektu Beijing tanggal 8 September), Departemen Kesehatan lan Layanan Manungsa AS ngumumake yen wis nyetujoni produk diagnostik in vitro kanggo deteksi lan/utawa diagnosa infeksi virus monkeypox. , kalebu deteksi lan/utawa d...
    Waca liyane
  • kabar apik!Jiqing Bio wis entuk sertifikasi resmi TÜV!

    kabar apik!Jiqing Bio wis entuk sertifikasi resmi TÜV!

    Bubar, Jiqing Bio wis kasil lulus sertifikasi resmi TÜV Rheinland lan entuk sertifikasi sistem manajemen kualitas piranti medis ISO13485:2016.Ruang lingkup sertifikasi kalebu: desain, pangembangan, manufaktur lan dodolan reagen diagnostik in vitro IVD lan ...
    Waca liyane
  • Jiqing ing pameran 9.8

    Jiqing ing pameran 9.8

    Pameran Internasional China kanggo Investasi lan Perdagangan ("CIFIT"), sing dianakake dening Kementerian Perdagangan Republik Rakyat China, dianakake ing Xiamen, China wiwit 8 nganti 11 September, kanthi tema "Bringing In" lan "Going". Metu”.Luwih saka 20 taun, CIFIT wis setya mbangun ...
    Waca liyane
  • Cacar kethek

    Cacar kethek

    Monkeypox minangka penyakit infèksi sing disebabake dening virus monkeypox, sing ditularake menyang manungsa utamane liwat kontak sing cedhak karo wong utawa kewan, utawa materi sing kena kontaminasi virus.Periode inkubasi biasane 6-13 dina lan bisa nganti 5-21 dina.Monkeypox asale saka udan ...
    Waca liyane
  • Lelungan kanggo nyegah demam dengue, reagen tes cepet Jiqing kanggo mbantu sampeyan lelungan tanpa kuwatir

    Lelungan kanggo nyegah demam dengue, reagen tes cepet Jiqing kanggo mbantu sampeyan lelungan tanpa kuwatir

    Ing mangsa panas lan musim gugur, kanthi proliferasi nyamuk, penyakit sing ditularake nyamuk, kayata demam berdarah, uga ngetutake, ngancam kesehatan manungsa!Sampeyan kudu nggatekake pencegahan demam berdarah nalika metu kanggo seneng-seneng lan lelungan menyang wilayah endemik dhuwur kayata Asia Tenggara.Deng...
    Waca liyane
  • HIV

    HIV

    Dina AIDS Sedunia dirayakake ing tanggal 1 Desember saben taun, lan Dina AIDS Sedunia kaping 35 wis dirayakake ing tanggal 1 Desember 2022. Apa sebabe wong ngomong babagan owah-owahan warna "Ai"?Apa AIDS?Kanggo kabeh ilmu populer!Apa AIDS?Jeneng medis kanggo AIDS yaiku Acquired Immune Deficiency Sy...
    Waca liyane
  • BA.5 isih nggawe ombak, lan manungsa waspada lan ana varian anyar!

    BA.5 isih nggawe ombak, lan manungsa waspada lan ana varian anyar!

    BA.5 wis dadi versi virus paling awon sing wis tau kita deleng, njupuk kekebalan sing wis dhuwur banget menyang tingkat anyar, nggawe ombak ing ndonya.Nalika BA.5 nyebar, wis varian anyar - BA.2.75.Omicron nerjemahake mutasi kanthi cepet dadi "drama pertempuran istana" ...
    Waca liyane
  • Jiqing Biological Mbangun maneh Gudang Antigen Luar Negeri

    Jiqing Biological Mbangun maneh Gudang Antigen Luar Negeri

    Xiamen Jiqing Biological ngadegake gudang antigen jaban rangkah ing Leipzig, Jerman tanggal 1 Agustus, yaiku inisiatif liyane sawise entuk sertifikasi CE Eropa (CE2934) lan dhaptar putih Jerman.Konstruksi awal gudang antigen Jerman nyakup area sekitar 2000m², kanthi investasi ...
    Waca liyane
  • Tresna sumbangan kanggo ngirim perasaan sejati, tanggung jawab sosial lan wani

    Tresna sumbangan kanggo ngirim perasaan sejati, tanggung jawab sosial lan wani

    Sing luwih gedhe bisnis, luwih gedhe tanggung jawab.Minangka peserta utama ing kegiatan sosial, nilai perusahaan kanggo ngatasi masalah sosial, lan pemenuhan tanggung jawab sosial ora bisa dipisahake saka produksi lan operasi perusahaan.Kanggo wektu sing suwe, Xiamen ...
    Waca liyane
  • Ngomong babagan owah-owahan warna "sampeyan", carane nggawe weteng tanpa ketenangan

    Ngomong babagan owah-owahan warna "sampeyan", carane nggawe weteng tanpa ketenangan

    Urip iku kaya kompetisi bisu, lan indeks rasa seneng ing urip bisa ditemtokake dening unsur N, kayata dhuwit, ketenaran, kulawarga, katresnan lan liya-liyane.Nanging, kesehatan mesthi minangka indikator paling penting kanggo urip sing seneng.Kesehatan iku 1, lan liyane ngiring dening 0. Ora ana 1, lan liyane 0s aku ...
    Waca liyane
  • Ba.5.2 Coronavirus anyar lan varian anyar teka!Setel reagen antigen qing dhukungan lengkap!

    Ba.5.2 Coronavirus anyar lan varian anyar teka!Setel reagen antigen qing dhukungan lengkap!

    Wiwit ditemokaké ing taun 2019, coronavirus novel wis mutasi kabeh cara kanggo Omicron, lan banjur menyang "Omicron II" ba.5 varian sadurunge diabaikan.Kaya manungsa nganggep epidemi bakal mungkasi, kanthi tenang terus mutasi, nggawa varian anyar, BA.5.2, ngowahi kabeh ilusi ...
    Waca liyane
  • HIP lunga menyang Kantor Perdana Menteri kanggo menehi sumbangan reagen skrining cepet sing diprodhuksi dening Perawatan Medis Xiamen Jiqing.

    HIP lunga menyang Kantor Perdana Menteri kanggo menehi sumbangan reagen skrining cepet sing diprodhuksi dening Perawatan Medis Xiamen Jiqing.

    Pak Yang Yanfeng sing dadi Ketua Grup HIP Thailand lan Presiden Asosiasi Keamanan Thailand mimpin anggota Tim Reagen Penyaringan Cepat Bioteknologi HIP menyang Kantor Perdana Menteri Dewan Negara Thailand lan nyumbang 300.000 baht Reagen Penyaringan Cepet. .
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2