HIP tindak menyang Kantor Perdana Menteri kanggo nyumbang sekumpulan reagen skrining cepet sing diprodhuksi dening Perawatan Medis Xiamen Jiqing

Pak Yang Yanfeng minangka Ketua Grup HIP Thailand lan Presiden Asosiasi Keamanan Thailand mimpin anggota Tim Reagen Penyaringan Cepat Bioteknologi HIP menyang Kantor Perdana Menteri Dewan Negara Thailand lan nyumbang 300.000 bahts Reagen Penyaringan Cepet sing diprodhuksi dening Xiamen Jiqing Biomedical Technology Co., Ltd. Wakil Perdana Menteri Visanu Koan lan Natafon Nakfanic -panglima Tentara Thailand )lan para priyayi sanès-sanèsipun nampi reagen.

newsimg (4)

Produk kasebut nyumbang kabeh reagen skrining cepet sing diprodhuksi dening Xiamen Jiqing Biomedical Technology Co., Ltd. Kit deteksi digunakake kanggo deteksi kualitatif in vitro antigen coronavirus novel ing swab tenggorokan manungsa utawa swab irung. Asil bakal metu ing 15 menit. Cocog banget kanggo diselidiki kanthi cepet babagan kasus infeksi koronavirus anyar kanthi skala gedhe amarga syarat sing cepet, trep, lan sithik kanggo peralatan lan personel. Diagnosis cepet saka wabah konsentrasi banget efektif supaya bisa ningkatake diagnosis awal lan perawatan pas wektune pasien. Bisa luwih nyukupi kabutuhan deteksi lan kontrol epidemi ing situs kanthi cepet. Swab irung Kit Deteksi Antigen SARS-CoV-2 (Metode immunochromatography emas koloid) wis disertifikasi dening Kementerian Kesehatan Thailand.

Sertifikat persetujuan yaiku T6400159lan keuntungan asil produk yaiku kacepetan deteksi cepet sajrone 15 menit. Operasi iku prasaja; ora peralatan dibutuhake, lan sawetara aplikasi sudhut kanggo ngenthengake kangelan ditemoni ing deteksi.

newsimg (1)

newsimg (2)


Wektu kirim: Oct-14-2021