Jiqing ing pameran 9.8

Pameran Internasional China kanggo Investasi lan Perdagangan ("CIFIT"), sing dianakake dening Kementerian Perdagangan Republik Rakyat China, dianakake ing Xiamen, China wiwit 8 nganti 11 September, kanthi tema "Bringing In" lan "Going". Metu”.Kanggo luwih saka 20 taun, CIFIT wis setya mbangun telung platform kanggo promosi investasi rong arah, release informasi kuoso lan diskusi tren investasi.wis kontribusi positif.Ing mangsa ngarep, CIFIT bakal terus fokus ing promosi investasi rong arah, makarya kanthi intensif kanggo nggawe produk internasional, profesional lan bermerek, lan mbangun platform penting kanggo babak anyar bukaan tingkat dhuwur menyang donya njaba.peran aktif ing ekonomi donya.9.8 pameran

Xiamen Jiqing Biomedical Technology Co., Ltd. nggawa puluhan produk menyang pameran kanggo nyedhiyakake layanan profesional kanggo pelanggan ing omah lan ing luar negeri.Kit deteksi

Produk screening epidemi Jiqing Biomedical Technology Co., Ltd. wis akeh dipuji dening para pelanggan.

klien

Xiamen Jiqing Biomedical Technology Co., Ltd. bakal, kaya biasane, nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas tinggi.


Wektu kirim: Sep-14-2022