Cacar kethek

Monkeypox minangka penyakit infèksi sing disebabake dening virus monkeypox, sing ditularake menyang manungsa utamane liwat kontak sing cedhak karo wong utawa kewan, utawa materi sing kena kontaminasi virus.Periode inkubasi biasane 6-13 dina lan bisa nganti 5-21 dina.Monkeypox asalé saka alas udan ing Afrika tengah lan kulon lan nyebar ing saindhenging donya.Miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS, meh 50.000 kasus cacar monyet wis dilaporake ing saindenging jagad, lan AS wis nglaporake luwih saka 18.000 kasus, jumlah kasus sing dikonfirmasi paling dhuwur ing donya.Jumlah pati global ana 15. (data tanggal 30 Agustus)

Xiamen Jiqing BiologicalKit deteksi asam nukleat virus monkeypox (metode PCR neon)digunakake kanggo deteksi kualitatif virus monkeypox ing sampel serum lan exudate.Sensitivitas bisa dikalibrasi rt-pcr (300 eksemplar / mL), tanpa instrumen presisi lan operasi sing kompleks, kanthi analisa PCR suhu pancet, telung langkah sing gampang bisa rampung sajrone 15 menit, tes mandiri ing omah.Monkeypox Virus (SPV) Kit Deteksi Asam Nukleat Amplifikasi Isotermal Kit Deteksi Virus Monkeypox CE


Wektu kirim: Sep-08-2022