Otomatis Chemiluminescence Immunoanalyzer Analyzer

Katrangan singkat:

Karakteristik produk:

1) Kompak tanpa kompromi
2) Ningkatake efisiensi laboratorium
3) Sistem bench-top, akses acak
4) Metode prinsip ALP-AMPPD, sistem pemisahan magnetik 3-langkah independen, kontrol suhu sing tepat lan njamin cuci pipet tekanan dhuwur sing dipercaya, asil tes sing efektif lan akurat
5) Kemampuan tes refleks
6) Elinga yen isih ana tes, priksa level cairan
7) QC multi-aturan, metode kalibrasi alternatif lan bebaya sing ora bisa dikontrol
8) Sistem intelijen, siji wiwitan tombol lan manajemen QR reagen


  • jeneng produk:Otomatis Chemiluminescence Immunoanalyzer Analyzer
  • ukuran:460mm * 685mm * 602mm
  • Bobot:78 kg
  • Detail Produk

    Tag produk

    Parameter teknis:

    Test throughput Nganti 80 tes / jam
    jinis sampel Serum lan plasma
    Kapasitas sampel 5 posisi
    Volume sampel 5-135μL
    Sampel probe Priksa level cairan, deteksi clot
    Metode Tes Protokol uji sing wis ditemtokake (sandwich, kompetitif lan titrasi)
    Kapasitas reagen 10 posisi
    Wektu wiwitan 5 menit
    syarat daya 100V-240V 50Hz/60Hz
    ukuran 460mm * 685mm * 602mm
    Bobot 78 kg

     




  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan