R&D

Xiamen Jiqing wis akeh melu produk IVD sajrone pirang-pirang taun.

Pendhiri, Profesor Sun, minangka tokoh perwakilan ing industri kasebut.Dheweke duwe pengalaman luwih saka 20 taun ing R&D IVD.Teknisi lab r&d luwih saka 20% saka total anggota tim, lan kabeh anggota duwe kemampuan R&D lan inovasi sing sugih.

R&D lan Inovasi

Kanggo nguatake kemampuan R&D lan inovasi, perusahaan wis nggawe 20 yuta kanggo konfigurasi piranti lan 12 yuta kanggo mbangun sistem peralatan medis GMP.Saiki kita duwe dhukungan tingkat bengkel produksi pemurnian, bengkel pemurnian inspeksi lan bengkel pengepakan, penimbangan profesional, omben-omben, ruangan inspeksi kualitas, peralatan banyu murni lan laboratorium riset lan pangembangan liyane.