Jaringan Sales

Jiqing wis ngekspor luwih saka 20 yuta tes kit tes antigen cepet ing donya kayata Thailand (FDA), Indonesia (FDA), Jerman (Tandha CE), Malaysia (MDA), Filipina (FDA), Italia (Tandha CE), Walanda (tandha CE) lan UK (tandha CE) lsp. Mulane Jiqing bisa nawakake dokumen ekspor set lengkap (Daftar Putih lan tandha CE), sertifikat kualifikasi (sistem ISO13485) lan data teknis (Laporan tes lan klinis) kanggo ngetrapake sertifikat sing dibutuhake dening pelanggan.

Jiqing ngabdi minangka salah sawijining pimpinan ing industri IVD ing jagad iki.