Kit Deteksi Antigen Swab SARS-CoV-2 (Digunakake ing omah)

Katrangan singkat:

Pengenalan produk:

Cocog kanggo deteksi kualitatif antigen coronavirus novel (SARS-COV-2) ing sampel swab irung lan tenggorokan manungsa kanggo menehi diagnosis tambahan pasien sing dicurigai infeksi coronavirus novel (SARS-COV-2).

Karakteristik produk:

1) Operasi sing trep: Bisa digunakake ing omah tanpa instrumen utawa personel profesional.

2) Asil sing dideteksi bisa ditampilake ing 15 menit.

3) Bisa disimpen ing 4 ° C nganti 30 ° C, nggampangake transportasi ing suhu kamar.

4) Pasangan antibodi monoklonal sing cocog karo kualitas dhuwur lan afinitas dhuwur: Kekhususan virus bisa dideteksi.

5) Periode validitas panyimpenan nganti 24 wulan.

Spesifikasi produk:

1 tes/kotak,5 tes / kothak10 tes / kothak20 tes / kothak

①Pharyngeal/nasal swab②Kartu deteksi antigen③Tabung ekstrak antigen④Arah


  • jeneng produk:Kit Deteksi Antigen Swab SARS-CoV-2 (Digunakake ing omah)
  • Tipe:Antigen Swab
  • Spesifikasi Packing:1 tes / kothak, 5 tes / kothak, 10 tes / kothak, 20 tes / kothak
  • Detail Produk

    Tag produk

    Prinsip tes:
    Kit Deteksi Antigen SARS-CoV-2 (Metode Emas Koloid) digunakake kanggo ndeteksi antigen protein Nukleokapsid saka virus SARS-CoV-2 kanthi metode sandwich antibodi ganda lan kromatografi lateral imun.Yen sampel ngemot antigen virus SARS-CoV-2, garis tes (T) lan garis kontrol (C) bakal katon, lan asile bakal positif.Yen sampel ora ngemot antigen SARS-CoV-2 utawa ora ana antigen virus SARS-CoV-2 sing dideteksi, garis tes (T) ora bakal katon.Mung garis kontrol (C) katon, lan asil bakal negatif.

    Metode inspeksi:
    Iku penting kanggo maca Pandhuan kanggo nggunakake kasebut kanthi teliti, lan tindakake langkah ing urutan sing bener.
    1. Mangga nggunakake kit ing suhu kamar (15 ℃ ~ 30 ℃).Yen kit sadurunge disimpen ing panggonan sing adhem (suhu luwih murah tinimbang 15 ℃), mangga diselehake ing suhu kamar suwene 30 menit sadurunge digunakake.
    2. Siapke timer (kayata arloji utawa jam), handuk kertas, wisuh free hand sanitizer/sabun lan banyu anget lan perlu piranti protèktif sary.
    3. Mangga maca Pandhuan iki kanggo Gunakake kasebut kanthi teliti, lan mriksa isi kit kanggo mesthekake yen ora ana karusakan utawa breakage.
    4. Cuci tangan sak tenane (paling sethithik 20 detik) nganggo sabun lan banyu anget / hand sanitizer tanpa mbilas.Langkah iki njamin yen kit ora kena kontaminasi, banjur garing tangan sampeyan.
    5. Njupuk tabung ekstraksi sampel, Bukak aluminium foil sealing, lan pasang tabung ekstraksi ing dhukungan (ditempelake ing kothak) supaya ora kebanjiran cairan.
    6. Koleksi sampel
    ① Bukak paket ing mburi swab rod lan njupuk swab.
    ②Kaya ing gambar, ngusapake bolongan irung loro nganggo swab.
    (1) Lebokake ujung alus swab menyang bolongan irung kurang saka 1 inci (biasane kira-kira 0,5 ~ 0,75 inci).
    (2) Puter alon-alon lan ngusap bolongan irung kanthi gaya moderat, paling ora kaping lima.
    (3) Baleni sampel bolongan irung liyane kanthi swab sing padha.
    7. Sijine mburi alus saka swab menyang tabung extraction lan kacemplungaken ing Cairan.Tempelake ujung swab sing alus menyang tembok njero tabung ekstraksi lan puterake searah jarum jam utawa counterclockwise kira-kira 10 kaping.Remet ujung alus saka swab ing sadawane tembok njero tabung ekstraksi supaya cairan sabisa tetep ana ing tabung.
    8. Remet swab ing sirah kanggo mbusak swab supaya bisa mbusak cairan saka swab.Buang swab miturut metode penyebaran sampah biohazard. Sekrup penetes menyang tabung, pencet tutup Nozzle kanthi kenceng menyang tabung.
    9. Nyuwek mbukak tas aluminium foil, njupuk metu kertu test lan sijine iku horisontal ing platform.
    10.Alon-alon remet tabung extraction, lan nambah 2 irungnya saka Cairan vertikal menyang sampel nambah bolongan.
    11. Mulai wektu lan ngenteni 10-15 menit kanggo kokwaca asil.Aja interpretasi asil 10 menit kepungkur utawa 15 menit mengko.
    12. Sawise tes, lebokake kabeh komponen test menyang tas sampah biohazardous lan mbuwang unsur sing isih ana ing tas karo sampah rumah tangga biasa.
    13. Cuci tangan sak tenane (paling ora 20 detik) nganggo sabun lan banyu anget/hand sanitizer.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan