Kit Deteksi Antigen Saliva SARS-CoV-2

Katrangan singkat:

Pambuka produk:

Cocog kanggo deteksi kualitatif antigen coronavirus novel (SARS-COV-2) ing conto saliva manungsa kanggo menehi diagnosis tambahan pasien sing dicurigai infeksi coronavirus novel (SARS-COV-2).

Karakteristik produk:

1) Operasi sing trep: Bisa digunakake ing omah tanpa piranti profesional utawa personel sing dibutuhake.

2)Asil sing dideteksi bisa ditampilake sajrone 20-30 menit.

3) Bisa disimpen ing 4 ° C nganti 30 ° C, nggampangake transportasi ing suhu kamar.

4) Pasangan antibodi monoklonal sing cocog karo kualitas lan afinitas dhuwur: Cara sandwich antibodi kaping pindho diadopsi kanggo nguji spesialisasi koronavirus.

5) Periode validitas panyimpenan nganti 24 wulan.

Parameter produk:

1 tes / kothak

20 tes / kothak

①Straw②Salivette③Tabung ekstrak antigen④Kartu deteksi antigen ⑤Arah


  • jeneng produk:Kit Deteksi Antigen Saliva SARS-CoV-2
  • Tipe:Antigen saliva
  • Spesifikasi Packing:1 tes / kothak, 20 tes / kothak
  • Detail Produk

    Tag produk

    Prinsip tes:
    Kit iki nggunakake immunochromatography kanggo deteksi.Spesimen bakal maju ing sadawane kertu tes ing tumindak kapiler.Yen spesimen kasebut ngemot antigen coronaviruses novel, antigen kasebut bakal ngiket antibodi monoklonal koronavirus kanthi label emas koloid.Komplek imun bakal membran tetep bakal coronavirus monoclonal dijupuk antibodi, mbentuk garis fuchsia, tampilan bakal coronavirus antigen positif.Yen garis ora nuduhake werna, asil negatif bakal ditampilake. Kertu test uga ngemot garis kontrol kualitas C, sing bakal katon fuchsia preduli saka apa ana garis deteksi.

    Metode inspeksi:
    1.Bukak tutup tabung ekstraksi.
    2. Screw ing corong salivary.
    3. Nggawe swara [Kuuua] ing tenggorokan kanggo mbusak idu saka tenggorokan.
    4. Nglumpukake saliva kanggo 2ml.
    5. Copot corong salivary.
    6. Tutup lan nguripake munggah sisih mudhun lan nyampur uga.
    7. Screw mati ing, nutupi, nyedhot tabung saka Cairan karo dropper.
    8.Drop 3 irungnya menyang bolongan sampel, lan miwiti kanggo count kanggo 10-15 menit.
    Waca asil negatif kudu dilaporake sawise 20 menit, lan asil sawise 30 menit ora valid maneh.








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan