Kit Deteksi PCR Suhu Konstan SARS-CoV-2 (nggunakake ing omah)

Katrangan singkat:

Pengenalan produk:

Iki digunakake kanggo nguji sampel sing bakal diuji kanggo lokus khusus asam nukleat coronavirus novel (ORF1ab, Ngene).

Karakteristik produk:

• Gampang : Gampang kanggo operate, sinau, lan ngerti, ora perlu latihan Komplek.
•Isothermal: Ngirit biaya instrumen.
• Kekhususan Dhuwur:Dakurasi etection nganti 98%.
• Cepet : Deteksi bisa rampung sajrone 15 menit.
• Transportasi lan panyimpenan sing trep: transportasi lan panyimpenan suhu kamar, ora ana rantai kadhemen.

Spesifikasi produk:

1 tes / kothak、 16 tes / kothak

①swab②Tabung pengawet swab③Tabung reaksi amplifikasi④batang logam


  • jeneng produk:Kit Deteksi PCR Suhu Konstan SARS-CoV-2 (nggunakake ing omah)
  • Tipe:PCR Suhu konstan
  • Spesifikasi Packing:1 tes / kothak, 16 tes / kothak
  • Detail Produk

    Tag produk

    Prinsip tes:
    Kit iki ndeteksi RNA saka SARS-CoV-2 nggunakake metode amplifikasi isotermal.Transkripsi mbalikke lan mplifikasi RNA ditindakake ing tabung sing padha.Urutan asam nukleat saka SARS-CoV-2 diidentifikasi khusus dening enem primer, lan samubarang primer sing ora cocog utawa ora dipasangake ora bakal ngrampungake amplifikasi.Kabeh reagen lan enzim sing dibutuhake kanggo reaksi wis dimuat sadurunge.Proses prasaja dibutuhake lan asil bisa ditemokake kanthi observasi ana utawa ora fluoresensi.

    Persiapan:

    Bukak tas Aluminium foil lan copot tabung reaksi.Manungsa waé, tabung reaksi kudu digunakake sajrone 2 jam sawise kantong foil dibukak.

    Pasang daya.Instrumen wiwit dadi panas (Indikator pemanasan dadi abang lan sumunar).Sawise proses pemanasan, indikator pemanasan dadi ijo kanthi bip.

    Koleksi sampel:

    Ngiringake sirah pasien maneh babagan 70 °, Ayo sirah pasien santai kanthi alami, lan alon-alon muter swab menyang tembok ostril menyang bolongan irung pasien menyang langit-langit irung, banjur alon-alon nyopot nalika ngusap.

    Tes:
    ①Sobek film segel aluminium foil saka tabung Pengawetan Swab, lan lebokake swab menyang tabung pengawetan swab.nalika squeezing tabung, nglakoake swab.
    ②Copot swab nalika remet sisih pinggir tabung kanggo njupuk cairan saka swab.
    ③Pipet mikropipet banjur lebokake ing cairan kasebut.Lepaskan micropi-pette kanggo narik cairan nganti cairan kasebut mili menyang kapsul pisanan.Aja nganti cairan ngisi kapsul pisanan.
    ④Tambahake cairan spesimen menyang tabung reaksi, Tutup tutup, alon-alon nyampur campuran nganti rampung larut.
    ⑤Bukak tutup adus garing.Sijine tabung reaksi sing ditutup ing adus garing.Pencet tombol wektu.Indikator pemanasan ijo wiwit sumunar.Sawise 15 menit, reaksi rampung.Indikator pemanasan ijo mandheg sumunar kanthi telung bip.
    ⑥Pencet tombol ngalih sumber cahya lan mirsani asil test liwat bolongan pengamatan ing ngarepe adus garing kanggo ngadili asil.
    Interpretasi asil tes:

    Asil positif: yen tabung reaksi duwe eksitasi fluoresensi ijo sing jelas, asile positif. Pasien dicurigai kena infeksi Sars-Cov-2.Langsung hubungi dokter utawa departemen kesehatan lokal lan tindakake pedoman lokal.
    Asil negatif: yen tabung reaksi ora duwe eksitasi fluoresensi ijo sing jelas, asile negatif.
    Asil ora bener: yen wektu inkubasi luwih saka 20 min, amplifikasi non-spesifik bisa kedadeyan, anjog menyang positif palsu. Iku bakal ora bener preduli yen ana fluoresensi ijo ketok, lan test bakal conducted maneh.







  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan